diumenge, 16 d’octubre de 2011

1r. Congrés Internacional de Psicologia del Coaching

El passat 11 i 12 d'octubre de 2011, SUMA'T va assistir al 1r. Congrés Internacional de Coaching Psychology, amb l'objectiu de sumar coneixement i bones pràctiques. Aquest congrés, recolzat per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consell Oficial de Col·legis Oficials de Psicòlegs i la Psicofundació (fundació que vetlla pel desenvolupament de la psicologia científica i professional), neix amb l'objectiu de reunir professionals preocupats per la rigorositat de la pràctica del coaching i per les bases científiques que recolzen aquesta professió emergent.

Els objectius del congrés, així com de tots els assistents i grups de treball es concreten en les següents arees:
  • Promoure el desenvolupament de la professió de la Coaching Psychology, al voltant del món.
  • Reunir la comunitat de la Coaching Psychology.
  • Facilitar la trobada de psicòlegs, coaches, acadèmics, professionals sèniors i júniors.
  • Compartir amb la comunitat de psicòlegs la teoria, la investigació i pràctica del coaching i de la Coaching Psychology.
  • Contribuir a les bones pràctiques del coaching, potenciant la investigació, teoria i pràctica del coaching, des de la psicologia, i amb ponents psicòlegs coaches de prestigi reconegut internacional i nacional.
  • Difondre la disciplina i el moviment de la Coaching Psychology en l'àmbit nacional.
  • Atraure a tots els professionals interessats en el coaching i en la Coaching Psychology, i en la seva rigurositat científica.

Des de SUMA'T, i amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona i altres professionals del país, ens hem unit al grup de treball de la Xarxa Acadèmica Internacional, per tal de contribuir en l'establiment de les bases acadèmiques i científiques del Coaching, i en el disseny de la formació des d'organismes oficials professionalitzadors, com les universitats i els col·legis de psicòlegs.