diumenge, 29 de maig de 2011

Suma't Psicologia + Coaching: ja tenim blog!

Més d'un centenar de persones ja han experimentat els canvis i millores que facilita SUMA'T Psicologia i Coaching. I després de dos anys de funcionament, per fi ja tenim un blog des d'on poder anunciar-nos i donar a conèixer les últimes novetats!

Si vols sumar millores a la teva vida, vine i sumarem!dilluns, 16 de maig de 2011

Proactivitat i transformació: canvio jo, canvia el meu entorn


Conferència Dilluns 16-06-2011, a les 19.15h. 
Lloc: Espai de Dones (Centre Cívic Can Balsach, pça. Creu Alta, s/n, Sabadell)
A càrrec de: Anna Muro (psicòloga i coach, col·legiada 16015)
   
La proactivitat és una actitud en la qual la persona assumeix el ple control de la seva vida de manera activa. Implica la presa d'iniciativa en el desenvolupament d'accions creatives i audaces per generar millores, fent prevaler la llibertat d'elecció sobre les circumstàncies de la vida. 
El concepte fou encunyat per Viktor Frankl, un neuròleg i psiquiatre austríac que va sobreviure als camps de concentració nazis, en el seu llibre Man's Search for Meaning (L'home a la recerca de sentit, 1946). Anys després el terme es popularitzaria en molts llibres d'autoajuda, desenvolupament personal i empresarial gràcies al supervendes Els set hàbits de les persones altament efectives de l'autor Stephen R. Covey.
La proactivitat no significa només prendre la iniciativa, sinó assumir la responsabilitat de fer que les coses succeeixin, decidir en cada moment el que volem fer i com ho farem.