diumenge, 8 de juliol de 2012

BALANÇ DEL PRIMER ANY DE SUMA'T

Si bé fa sis mesos us vaig anunciar que estavem molt contentes amb el naixement de SUMA'T i que el balanç dels primers sis mesos de vida era molt positiu, avui tinc la sort de poder dir-vos que el balanç del primer any ha estat ple de satisfaccions, d'alegries i de reptes, tant per a vosaltres, els clients de SUMA'T, com per nosaltres, les professionals que setmana rere setmana us hem ajudat i us estem ajudant a assolir els vostres objectius personals. 
Si bé SUMA'T compleix un any, us vull anunciar també que la meva filla Estel va néixer el dia 15 de juny de 2012 i ja ha complert 3 setmanes. Durant els 9 mesos que ha estat amb mi, a la meva panxa, dia rere dia, també ha estat escoltant els vostres èxits i assoliments, i vosaltres, sense saber-ho, li heu ensenyat els valors de la superació personal i de l'auto-lideratge. 
Tots som mestres, i tots som aprenents. I vosaltres, que heu apostat per trobar el camí de l'excel·lència personal amb l'ajuda del nostre equip professional i aprendre noves eines de lideratge, sense saber-ho també heu estat mestres, heu ensenyat a la meva filla que les persones som una font inacabable de sorpreses, de descobriment personal, de talents, de fortalesa interior i de sabiduria. Li heu ensenyat que quan la persona vol, la persona pot, i que quan el vent bufa en contra, cal preparar les veles per aprofitar-lo a favor. Durant 9 mesos heu estat uns bons mestres i la meva filla, una atenta alumna que ha gaudit escoltant com us heu anat superant, com heu anat desenvolupant el vostre creixement personal i com heu tripulat amb lideratge i il·lusió, amb fortalesa i voluntat, el vostre propi vaixell cap a bon port. Tots sabeu que calen grans esforços per a superar velles rutines, mals hàbits que no condueixen enlloc sinó a la deriva, i que cal una gran dosi d'optimisme, voluntat, acció i determinació per a assolir noves fites, ser feliç i aconseguir l'èxit personal d'arribar allà on volem.

Desitgem que aquest estiu descanseu, gaudiu dels petits instants, dels moments que omplen la vida de sentit, de la pau interior que cal per poder afrontar les turbulències i les tempestes que tard o d'hora sempre arriben. I al setembre, si us calen una mica d'ànims, assessorament, recursos o estratègies alternatives per ser assolir els vostres objectius o per trobar novament un rumb motivador i un horitzó ple d'alegries, no dubteu en contactar amb SUMA'T i com sempre, treballarem junts per acompanyar-vos en el camí del creixement personal i la felicitat.