dimarts, 25 de juny de 2013

Entrevista a l'Anna Muro a la secció "Amb Il·lusió", del programa radiofònic "A Bona Hora"!

El passat dijous dia 20 de juny, la periodista i directora del programa radiofònic "A Bona Hora" de Ràdio Sabadell, l'Aura Costa, va convidar a l'Anna Muro a la secció "Amb il·lusió", on s'entrevisten a personatges de Sabadell que treballen per a transformar i millorar la nostra ciutat i la societat des d'una perspectiva optimista i emprenedora.  
En l'entrevista l'Anna respon algunes preguntes sobre què ens fa feliç, què li passa a la gent en aquests moments i com hem de lluitar contra els pensaments negatius i el pessimisme que impera en aquests temps, i alhora explica algunes anècdotes de la seva biografia i trajectòria personal. Recomanada per aquells, sobretot, qui voleu conèixer una mica més a l'Anna Muro, com treballa i des de quin marc teòric i pràctic desenvolupa la seva feina com a psicòloga i coach. 30 minuts d'energia i positivitat!


Feu click aquí per anar al programa a la carta i escoltar l'entrevista sencera.

dijous, 6 de juny de 2013

Presentació del llibre del German Giménez Imirizaldu: El llegat de Vlad a la Llar del LLibre

Amb tot un èxit de públic, en German, antic client de SUMA'T, va presentar ahir la seva primera novela "El llegat de Vlad" a la Llar del Llibre de Sabadell, acompanyat per la seva coach, l'Anna Muro. Moltes felicitats German i gràcies per comptar amb nosaltres!Foto