dimecres, 2 d’abril de 2014

1a. edició del CURS DE POSTGRAU PER A MESTRES I FORMADORS "Tècniques per a millorar les dificultats emocionals, motivacionals i d’aprenentatge a les aules"

El proper dilluns 28 d'abril de 2014 comença la segona edició del curs de postgrau "TÈCNIQUES PER A MILLORAR LES DIFICULTATS EMOCIONALS, MOTIVACIONALS I D'APRENENTATGE A LES AULES", certificat per la Universitat Autònoma de Barcelona i reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. S'imparteix des de les instal·lacions de Suma't-5 Passes, ubicades al c/ Garcilaso, 111, de Sabadell. 
L'horari és dilluns i dimecres de 18.30h. a 21.30h.

Aquest postgrau neix amb l’objectiu d’oferir al professorat no-universitari un seguit d’eines psicoeducatives, cognitiu-conductuals i de coaching per a augmentar el rendiment acadèmic dels alumnes, potenciar l’acció docent i millorar el funcionament global dels equips docents. També es donaran eines als professors per a gestionar l'estrés i evitar el síndrome de "burnout". 
Aquest programa formatiu està orientat a abordar les creixents demandes derivades de les dificultats de gestió de l'alumnat de les aules catalanes i que afecten als processos d’aprenentatge i en el seu funcionament òptim. Unes dificultats que expliquen part de la situació de fracàs escolar que viu Catalunya en l’actualitat (Informe Pisa, 2013) i que el Comitè de Formació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (30 de març de 2012) ha inclòs en les seves línies prioritàries d’intervenció.

Si vols més informació, pots trucar al 93 727 28 08, o enviar un correu a la coordinació del curs anna.muro@uab.cato bé a info@sumatcoaching.com. També trobaràs la informació oficial al web de la UAB fent click aquí.

L'equip docent del curs està composat per:

Dra. Anna Muro Rodríguez

Psicòloga i coach educativa, fundadora i directora de l’Espai Suma’t.
Professora associada del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut, Universitat Autònoma de Barcelona.
Consultora de la Universitat Oberta de Catalunya.
Especialista en innovació docent i motivació acadèmica.
Coordinadora del postgrau “Diferències Individuals i Dificultats d’Aprenentatge” des de l’any 2010 a la UAB.
Silvia Noguer Carmona

Fundadora i directora de l’Institut Nexus Cognitiu Conductual, Sabadell
Psicòloga infantil i juvenil.
Assessora del l’Associació TDAH Vallès.
Dra. Carme Brun

Professora titular del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut.
Coordinadora de la titulació de Logopèdia.
Psicòloga clínica de la Unitat d’Atenció Precoç del Parc Taulí.
Especialista en trastorns del llenguatge i l’audició.
Christelle Serra le Chaulier

Logopeda del Consorci Hospitalari Parc Taulí. Professora associada del grau de Logopedia de la UAB, formadora i especialista en intervenció de la veu i habilitats comunicatives, respiració i control postural. Logopeda de diferents corals del Vallès Occidental.
Josep Pujol i To

Psicòleg i psicopedagog, professor d’Ensenyament General Bàsic per oposició, any 1992, professor de Psicologia i Pedagogia d’Ensenyament Secundari per oposició amb el nº 1 pel tribunal nº 6, any 1996,  formador de formadors pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, especialista en salut, col.laborador del Programa d’Educació per a la Salut a l’Escola (PESE).
Marta Jou Romero

Psicòloga, especialista en col·lectius amb problemes d'exclusió social i en integració i preparació socio-laboral. Formadora de mòduls d’habilitats socials i tècnica en Itineraris Personals d’Inserció per a adolescents en risc d’exclusió social.
Rosanna Riu Calvo
Orientadora laboral, formadora de formadors,  coach, coordinadora d’equips  i responsable de diversos programes formatius.
Gestiona els processos de canvi professional  (emprenedoria, primera feina, gir professional…).
Susana Pinto Prat

Psicopedagoga, interina del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Professora i tutora de CFGS, atenció a nens amb necessitats educatives especials.
Reeducadora del CREDA (zones Rubí i Sant Cugat) Formadora - assessora del Institut Nexus, Sabadell.