dimecres, 28 de maig de 2014

Xerrada de la Dra. Anna Muro a "La connexió nostra de cada dia", dijous 29 a les 19.30h.

El nostre món és avui més gran -o més petit, depèn de com ho expliquem- que quan vam néixer.
La possibilitat de comunicar-se al moment amb qualsevol part del món ens ha canviat la vida. I això -ens agradi o no ens agradi, estiguem gens o molt presents a les xarxes socials, treballem on treballem- és així i no hi ha volta enrere. Els telèfons mòbils intel·ligents, la connexió permanent... són un ingredient indispensable a la societat d'avui.
I com que la societat d'avui -i la gent que la forma i com aquesta s'organitza i es relaciona- és un dels principals motius d'interès de La Pedra Fina organitza un cicle de xerrades-tertúlia on parlar-ne amb una certa tranquil·litat. El 29 de maig es tancarà la primera part del cicle amb la presència de la Dra. Anna Muro, psicòloga coach, professora associada a la UAB i consultora de la UOC, i el castellarenc Sebastià Barrionuevo, pedagog i coach. Amb ells podreu discutir què està passant amb la manera en que les persones establim vincles les unes amb les altres.
Tot això es farà al bar TBO Lounge, a la carretera de Sentmenat cantonada amb el passeig Tolrà de CASTELLAR DEL VALLÈS a dos quarts de vuit del vespre.
I tant si veniu a parlar com a escoltar, la vostra presència serà molt benvinguda.