Dra. Anna Muro

Anna Muro, doctora en Psicologia Clínica i de la Salut, per la Universitat Autònoma de Barcelona, psicòloga coach i formadora (col·legiada 16015), fundadora de Suma't, és especialista en motivació i pionera a Catalunya en la implementació i aplicació del mètode coaching i de la Psicologia Positiva en entorns educatius i formatius. Exerceix com a psicòloga de l'educació des del 2006 a l'escola de reforç 5Passes de Sabadell, col·labora com a investigadora i professora associada al Departament de Psicologia de la Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona i com a consultora del grau de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya. 

Es va doctorar en Psiquiatria i Psicologia Clínica al 2012 a la Facultat de Medicina de la UAB,  i des de l'any 2005 és membre del Grup d'Estudis en Personalitat i Diferències Individuals de la UAB, ha rebut varies beques de la Generalitat de Catalunya en projectes per a millorar la qualitat docent universitària i la motivació de docents i estudiants. Ha impulsat i coordinat varis postgraus universitaris i ha col·laborat com a ponent i formadora en diferents associacions vallesanes com TDAH Vallès o Espai de Dones, en entitats com la Fundació Adana o el Consell Audiovisual de Catalunya, i en empreses com Nestlé-Nespresso, on va formar-se com a formadora de formadors a Lausanna (Suïssa). Paral·lelament, es va certificar com a coach a la International School of Coaching.

És membre del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), membre de la junta directiva de la Societat Catalano-Balear de Psicologia, i de la Filial del Vallès Occidental de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.  
Actualment coordina la secció de Psicologia de la Filial de l'Acadèmia al Vallès Occidental, programant formació impartida per docents d'alt nivell vinculats a l'àmbit clínic, i on també imparteix tallers de coaching a professionals de l'àmbit sanitari. 

Anualment, assisteix a reunions científiques i presenta els seus treballs de recerca a diferents congressos nacionals i internacionals. Ha rebut varis premis en reconeixement a la qualitat de la seva recerca, per exemple, l'any 2015 va ser premiada per la millor comunicació de les II Jornades de Psicologia Positiva, dutes a terme a Barcelona i organizades pel Col·legi Oficial de Psicòlegs i la Asociación Espanyola de Psicología Positiva, i a les XXXIV Jornades Sanitàries del Vallès de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, sent la primera vegada que una psicòloga s'enduia els dos premis de comunicació oral i póster en la història d'aquestes jornades.  

Els seus treballs de recerca giren entorn la Psicologia de la Salut, les diferències individuals o les teràpies de tercera generació, com el mindfulness o la Psicologia Positiva, i han estat publicats en diferents revistes d’àmbit nacional (veure perfil de recerca aquí). Ha fet varies aportacions radiotelevisives de divulgació, entre elles al programa Fer de Coachde BTV Respira, a ràdio Euskadi, ràdio Internacional (França) o Ràdio Sabadell l'any 2013, amb el programa "Freqüència Positiva" a la secció A Bona Hora. També ha col·laborat en diaris com la Vanguàrdia, i en l'actualitat col·labora també amb el Diari Ara.